Επεισοδιακή ήττα
Αθλητισμός

Επεισοδιακή ήττα

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια, ο Α.Ο. Αγρινίου κέρδισε την Πεντέλη με 82-64. Το παιχνίδι είχε ένταση κατά τη διάρκεια του και μετά.

Το πρώτο ημίχρονο είχε για αρνητικούς πρωταγωνιστές το δίδυμο των διαιτητών Μαμασούκα-Τσάλας, που στην κυριολεξία δεν ήξεραν τι έδιναν και έχασαν τον έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 22-19 στην πρώτη περίοδο, με τους Λαμπρόπουλο και Μπαρούχα πολύ καλούς σε αυτό το διάστημα και 42-38 στο ημίχρονο, σκορ που διαμορφώθηκε με τρίποντο του Καρκανίδη από πλευράς Πεντέλης.

Με την αποχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια υπήρξε ένταση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι δινόταν με την αστυνομία απούσα. Η Πεντέλη μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και με καλάθι του Φιλιππόπουλου ισοφάρισε σε 48-48. Αλλά εκεί η Πεντέλη κόλλησε, το Αγρίνιο με τον Δημήτρη Μήτσου πρωτεργάτη πέρασε μπροστά και μάλιστα με 12 πόντους, 61-48.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Πεντέλης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο επιθετικός οίστρος του Λαμπρόπουλου, σε συνδυασμό με το ανέβασμα του Σαμουρέλη και τη σταθερά καλή παρουσία του Τεπετίδη σε άμυνα και επίθεση, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Α.Ο. Αγρινίου.

Τελικό αποτέλεσμα 82-64, με τον Α.Ο. Αγρινίου να έχει πρώτο σκόρερ τον Λαμπρόπουλο με 33 πόντους (6 τρίποντα και 8 ασσίστ), ενώ ξεχώρισαν και οι Μήτσου, Τεπετίδης, Σαμουρέλης στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να υστερήσει βέβαια και κανένας από τους υπόλοιπους.

Από την Πεντέλη ο Φιλιππόπουλος είχε 12 πόντους και οι Παρασκευόπουλος και Μαρκομιχάλης από 11.

Με τη λήξη του παιχνιδιού έγινε σύρραξη μεταξύ των παικτών, κυρίως του Μαρκομιχάλη από πλευράς Πεντέλης, που είχε μπει στο στόχαστρο της εξέδρας, με το σύνολο των παικτών του Α.Ο. Αγρινίου. Ένταση επικράτησε μεταξύ και των προπονητών, που συνεχίστηκε και στην αίθουσα Τύπου, με τον προπονητή του Αγρινίου Γιάννη Διαμαντάκο να θέλει να υποβάλει μήνυση, μετά από το χαρακτηρισμό «καραγκιόζη» που του απέδωσε ο Φώτης Καρακώστας, την ίδια στιγμή που οι παράγοντες των δύο ομάδων αποδίδονταν σε αλληλοκατηγορίες και ύβρεις. Μετά από πολύ ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς κανένα άλλο παρατράγουδο.

Δεκάλεπτα: 22-19, 42-38, 65-43, 82-64

Αγρίνιο (Διαμαντάκος): Πατίκας, Ναούμης, Σαπλαούρας, Λαμπρόπουλος 33 (6), Τεπετίδης 8, Μπαρούχας 11 (1), Τερσενίδης 7 (1), Κόκκιος, Μήτσου 7 (1), Τρυφωνόπουλος 5, Κουδούνας, Σαμουρέλης 11 (1)

Πεντέλη (Καρακώστας): Καρκανίδης 4 (1), Μάντζος 5, Ταμπάκης, Παρασκευόπουλος 11 (1), Μανιάτης 6, Γκαϊντάσοφ 10, Μαρκομιχάλης 11, Χαρτοματζίδης 6, Πρέκας, Μπίγκος, Φιλιππόπουλος 12, Πολυδώρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet