«Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» για τον ΠΑΟΔΑΠ
Πολιτική

«Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» για τον ΠΑΟΔΑΠ

Ήταν φυσικό η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στον Δήμο Αγίας Παρασκευής σχετικά με τον ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής), αναφορικά με τη νομική εκπροσώπησή του για συγκεκριμένη υπόθεση από τον πρόεδρό του Σωτήρη Παπαμιχαήλ, να απασχολήσει -έστω κι ακροθιγώς- το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στην πρώτη φετινή συνεδρίασή του.

Το θέμα (δημοσιεύματα Β. Ζορμπάς: «Να αυξήσει το εισόδημά του θέλει ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ», Γ. Σταθόπουλος: «Είστε ο τελευταίος που θα κρίνετε το ήθος μας κ. Ζορμπά», Σ. Παπαμιχαήλ: «Υπερασπίστηκα ανιδιοτελώς το συμφέρον του Δήμου») άνοιξε προ ημερησίας διατάξεως ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αφού κάλυψε πλήρως τον πρόεδρο του Οργανισμού («ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ προστάτευσε τα συμφέροντα του ΠΑΟΔΑΠ» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις του), καταφέρθηκε κατά του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τον οποίο κατηγόρησε ότι εκθέτει πρόσωπα, χωρίς να έχει κανένα στοιχείο. Μάλιστα, προχωρώντας ακόμη περισσότερο, προειδοποίησε τον επικεφαλής της μείζονος να είναι σοβαρός στην κριτική που ασκεί, γιατί «από εδώ και πέρα θα είμαστε πολύ αυστηροί στις απαντήσεις μας», όπως ανέφερε με έμφαση.

Εξίσου οξεία ήταν η απάντηση του κ. Β. Ζορμπά, ο οποίος επέμεινε στην άποψή του ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ ενήργησε «παρανόμως και πέρα από κάθε δεοντολογία». Παράλληλα, κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι επιχειρεί «για άλλη μια φορά να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα», χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή» το γεγονός στήριξης από τον δήμαρχο του κ. Σ. Παπαμιχαήλ.

Με την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών να κλιμακώνεται κατά διαστήματα (για άλλη μια φορά ακούστηκαν υπονοούμενα κι εκφράσεις σε πιο… προσωπικό επίπεδο μεταξύ τους), τους συμβούλους της μειοψηφίας Ανδρέα Γκιζιώτη (Λαϊκή Συσπείρωση) και Σπύρο Αλεξίου (Φυσάει Κόντρα) να χαρακτηρίζουν το επεισόδιο ως μία ακόμη «κοκορομαχία» μεταξύ των δύο αιρετών και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ να προσπαθεί να παρουσιάσει τα στοιχεία που, κατά τον ίδιο, αποδείκνυαν ότι όλες οι ενέργειές του αποσκοπούσαν στο να μη χαθούν χρήματα για τον Οργανισμό, η επιμονή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμου Βλάχου «να μην ανοίξει σήμερα το θέμα» αποδείχθηκε ορθή, αφού οδήγησε σε προσωρινή εκτόνωση.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε, η όλη υπόθεση θα έρθει σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε και οι δύο πλευρές θα παρουσιάσουν τα στοιχεία τους (ελπίζουμε σε πιο ήρεμους τόνους) προκειμένου να πληροφορηθεί και ο δημότης τι ακριβώς συμβαίνει στον… πολύπαθο Οργανισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet