Αγωνιστική καθίζηση για τα τμήματα του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Αγωνιστική καθίζηση για τα τμήματα του ΓΣΑΠ

Αγωνιστική καθίζηση για τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) καθώς νεάνιδες, κορασίδες και μίνι κορασίδες έχασαν στους τελευταίους αγώνες.

Συγκεκριμένα:

Η αντίπαλη ομάδα του Γαλατσίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της έναντι των νεάνιδων του ΓΣΑΠ σε αγώνα που έληξε με σκορ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΓΣΑΠ 52-24.

Φάνηκε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές επηρέασε αρνητικά τις αθλήτριες του ΓΣΑΠ. Οι νευρικές τελικές προσπάθειες που κατέληγαν σε αστοχία και η ανεπαρκής άμυνα, η οποία συχνά υπέκυπτε στις γρήγορες πάσες των αντιπάλων ήταν οι αιτίες που οδήγησαν την ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε ήττα  με μεγάλη διαφορά! Χαρακτηριστικές ήταν αρκετές επιθέσεις, οι οποίες παρ΄ όλο που είχαν προέλθει από ωραίες ομαδικές συνεργασίες χάθηκαν ακόμα και εξ επαφής με το καλάθι! Τα λάθη δεν έλειψαν στερώντας τη δυνατότητα στην ομάδα του ΓΣΑΠ να κερδίσει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Καλύτερο παρουσιάστηκε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με αρκετές επιθέσεις που «βγήκαν» και με κάποια κλεψίματα και αιφνιδιασμούς.

Επόμενη αγωνιστική για τις νεάνιδες την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2015 εκτός έδρας με τη ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ.

Δεκάλεπτα: 17-5, 10-3, 11-11, 14-5

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θεοδοσίου): Βιντζιλαίου Α. 22, Παπαθανασίου 2, Δήμα 6, Καραχάλιου 2, Μήτρου, Βιντζηλαίου Σ. 8, Πενταγιώτη 2, Βαβούλα 2, Κουρατσυκ Α. 8.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 8(1), Λούκα, Κανιαδάκη 3(1), Τραυλού 2, Κούσινα, Κούτρη 2, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Καράμπελα 2, Μπόλτση.

Με το… αριστερό ξεκίνησαν και οι κορασίδες του ΓΣΑΠ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015, καθώς έχασαν με σκορ ΓΣΑΠ – ΓΑΛΑΤΣΙ 29 – 56 (12-37). Τα κορίτσια φανερά επηρεασμένα από τις απουσίες συναθλητριών τους, ξεκίνησαν το παιχνίδι μουδιασμένα με αποτέλεσμα η διαφορά του σκορ να ξεφύγει από πολύ νωρίς και να φτάσει στο ημίχρονο στο -25. Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν πολύ καλύτερα από το πρώτο, αλλά ήταν αδύνατο να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, στις 15:30, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Λαχανά, Ξηραδάκη, Χονδροπούλου.

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΕΝ ΑΕΣ (Ανδριόπουλος): Καραχάλιου, Μπουσινέκη, Δαμουλάκη, Φωτοπούλου, Λογοθέτη, Τριανταφύλλου, ΒασιλείουΔαναλάτουΧαραλαμποπούλου, Χούμου.

ΓΣΑΠΜεγάλη ευκαιρία έχασαν οι μίνι κορασίδες του ΓΣΑΠ για μια σπουδαία νίκη επί της ομάδας των Μελισσίων. Η καθίζηση στο 2ο δεκάλεπτο, ανεξήγητη αλλά και ολική, καθώς και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια οδήγησαν στην ήττα με σκορ ΓΣΑΠ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 19 – 26.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στις 13:30, στο γήπεδο Κοντοπεύκου με τον Αμύντα.

Δεκάλεπτα: 05-03, 02-14, 04-07, 08-02.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Γρηγορίου, Κακοσούρη, Πλώτα, Μπουντουροπούλου, Κυρκοπούλου, Καρτάκη, Καρακατσάνη, Ανδρικοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου, Κατωμέρη, Πανταζή.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής): Γκάνου, Γεωργακλή, Κουρνούση, Κουκή, Αλέζου, Ματούση, Στανούλη, Κωνσταντινίδου, Μπλιθικιώτη, Κυρίδη, Ανδρεοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet