Με μια βαλίτσα βιβλία ταξιδεύουμε στη… γαλλική γλώσσα στις 31/1
Πολιτισμός

Με μια βαλίτσα βιβλία ταξιδεύουμε στη… γαλλική γλώσσα στις 31/1

Με μία βαλίτσα γεμάτη βιβλία ταξιδεύουμε στη… γαλλική γλώσσα στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2014, από τις 12:00 έως τις 13:00.

Στο πλαίσιο της δράσης «Σάββατο στην Παιδική Βιβλιοθήκη “Μίμης Βασιλόπουλος”» πραγματοποιείται διαδραστικό εργαστήρι στην ελληνική γλώσσα για παιδιά ηλικίας 8 – 11 χρονών με σκοπό να ανακαλύψουν τα γαλλικά μέσα από τα εικονογραφημένα βιβλία, τα κόμικς και άλλα πολλά!

«Γνωρίστε τη γαλλική παιδική λογοτεχνία και τους ήρωες της, το Παρίσι και τα μνημεία του! Αφεθείτε στη μαγεία τόσο της εικονογράφησης, όσο και των λέξεων. Παίξτε με τα βιβλία και εξοικειωθείτε με τη γλώσσα τους. Αυτός είναι ο στόχος του Εργαστηρίου που απευθύνεται στους νέους μαθητές των γαλλικών – αλλά όχι μόνο -, που δεν έχουν τολμήσει ακόμα να διαβάσουν ένα βιβλίο…», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης.

Υλοποίηση: Marie-Hélène Stavrou, βιβλιοθηκονόμος, μέλος του ABF (Σύλλογος Γάλλων Βιβλιοθηκονόμων).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος»: Παλαιολόγου, Αβέρωφ & Σόλωνος – είσοδος από Σόλωνος, e-mail: [email protected], τηλ. 210 6801654.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet