Την πίτα του έκοψε ο Νηρέας Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Την πίτα του έκοψε ο Νηρέας Χαλανδρίου

Σε γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Νηρέα Χαλανδρίου στην αίθουσα Τύπου του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015.

Σε μια αίθουσα που κυριαρχούσαν τα χρώματα της ομάδας, κατάμεστη από τους αθλητές του Συλλόγου έγινε η κοπή της πίτας αλλά και η βράβευση όλων των διακριθέντων αθλητών της περασμένης χρονιάς. Ο χορηγός της ομάδας Δημήτρης Φαραντούρης χαιρετίζοντας τον κόσμο πήρε τον λόγο τονίζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, τη σημασία των εγκαταστάσεων που φιλοξένησαν την εκδήλωση.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γιακουμάτος δηλώνοντας, όπως αναφέρεται, χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου στην τελετή αλλά και απόλυτα ικανοποιημένος που επιτέλους το κολυμβητήριο του Χαλανδρίου άνοιξε τις πύλες του και η ομάδα μπόρεσε να επιστρέψει στην έδρα της μετά από αρκετούς μήνες αναμονής. Ο Δημήτρης Γιακουμάτος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου αλλά και όσους βοήθησαν σε αυτό.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηρέα έκανε και την πρώτη βράβευση προς τον βασικό χορηγό και υποστηρικτή της ομάδας για περισσότερα από 6 χρόνια, τον Δημήτρη Φαραντούρη. Ακολούθησε η βράβευση του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γέμελου από τον αντιδήμαρχο Σέργιο Γκάκα, που αφορούσε τόσο τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του στην κολύμβηση όσο και στην ανοιχτή θάλασσα. Ο Νίκος Γέμελος τόνισε όταν παρέλαβε το βραβείο ότι «οι μικροί αθλητές πρέπει να είναι αποφασισμένοι, να παραδειγματίζονται από τους μεγάλους αθλητές, να θέτουν στόχους και να τους κυνηγούν με όλες τους τις δυνάμεις», ευχόμενος καλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά. Ειδικές τιμητικές βραβεύσεις έγιναν, για την προσφορά τους στον υγρό στίβο, στον γιατρό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργο Μαρίνο, στον επί πολλά χρόνια κριτή κολύμβησης Γιάννη Σελετόπουλο και στον δημοσιογράφο και υπεύθυνο επικοινωνίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Φώντα Χήτα.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις πολλών αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου, τον οποίο και εκπροσωπούν επάξια σε όλες τις διοργανώσεις των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet