Άψογο και στο κοινωνικό… σερβίς το ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Άψογο και στο κοινωνικό… σερβίς το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου, αποδεικνύοντας ότι στην παρούσα οικονομική κρίση η επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης δεν πρέπει και δεν γνωρίζει όρια. Συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν προπονήσεις βόλεϊ σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, όχι μόνο του Δήμου Χαλανδρίου, αλλά και των όμορων Δήμων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η διοίκηση του Συλλόγου μας, ενημερώνει τους Γονείς των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Χαλανδρίου, αλλά και των όμορων Δήμων, ότι το Σωματείο μας προσφέρει δωρεάν προπονήσεις Βόλεϊ σε μαθητές και μαθήτριες των τάξεων: Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄.

Οι προπονήσεις του τμήματος ξεκίνησαν στις 13 Δεκεμβρίου 2014 και συνεχίζονται κάθε Σάββατο και ώρες: 13:00 – 14:30, στο αθλητικό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», που βρίσκεται στην οδό Μυκόνου 19 και Τζαβέλα, στο κάτω Χαλάνδρι, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 67 17 300 ή στο e-mail [email protected].

Υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος είναι η κα Νίκη Τερτίπη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Βόλεϊ του Συλλόγου μας.

Στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, οφείλουμε όλοι οι Φορείς να κάνουμε την δική μας υπέρβαση και να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα ανακουφίζουν και θα προσφέρουν το «κοινωνικό αγαθό της άθλησης», σε όσους μπορούν περισσότερους συνανθρώπους μας.

Με αυτές τις σκέψεις, σας περιμένουμε να δηλώσετε έγκαιρα τη δική σας συμμετοχή, έχοντας απαραίτητα μια πρόσφατη (όχι πέραν του τριμήνου) ιατρική βεβαίωση Υγείας του Παιδιού σας, από Παιδίατρο, Παθολόγο ή Καρδιολόγο.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet