Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες
Κοινωνία

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατέρας Λουκάς Τσατήρας για τους Τρεις Ιεράρχες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Νούλας Νικόλαος.

Ο δήμαρχος Πεντέλης επαίνεσε την πρωτοβουλία του αιδεσιμότατου π. Λουκά για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι: «Ο χριστιανισμός υπήρξε ανέκαθεν ο πυλώνας γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε η παιδεία στην πατρίδα μας και είναι εκείνος ο οποίος βασικά κράτησε την παιδεία ζωντανή τα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς.

Σήμερα, σε μια περίοδο που η κοινωνία μας κλυδωνίζεται, σε μια περίοδο που τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα, σε μια περίοδο που θα πρέπει να δείξουμε στις επόμενες γενιές άλλο δρόμο και όχι τον δρόμο που μας οδήγησε εδώ, η ελληνοχριστιανική διαδικασία θα πρέπει να πρυτανεύσει στην παιδεία μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η αντιδήμαρχος Άντα Χάνου-Μπούσουλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σεβαστός Βορέας, Παναγιώτης Γκατζόλης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet