Στο κλειστό «Σπύρος Λούης» θα γιορτάσει τα Κούλουμα το Μαρούσι
Πολιτισμός

Στο κλειστό «Σπύρος Λούης» θα γιορτάσει τα Κούλουμα το Μαρούσι

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» και όχι στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου, θα πραγματοποιηθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, το παραδοσιακό γλέντι για τα Κούλουμα του Δήμου Αμαρουσίου την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015, στις 12:00 το μεσημέρι.

Καθαρά Δευτέρα στο ΜαρούσιΌλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν  πατροπαράδοτες λιχουδιές, με παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, ευγενική προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.

Το κέφι θα ανεβάσει με το τραγούδι του ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, με τους Γιώργο Μαρινάκη στο βιολί, Κώστα Μερετάκη στα κρουστά, Γιώργο Μπουραντά στον ταμπουρά,  Αλέξανδρο Ταμπουράκη στο ακορντεόν και στο τραγούδι επίσης η Λευκοθέα Φιλιππίδη.

Επίσης στο παραδοσιακό ελληνικό γλέντι συμμετέχει ο Χρόνης Αηδόνης με τους Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι και το τραγούδι, την Αρετή Κετιμέ στο σαντούρι και το τραγούδι και τον Νίκο Φιλιππίδη στο κλαρίνο.

Χορευτικά την εκδήλωση θα διανθίσουν τα τμήματα παραδοσιακών και κρητικών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το χορευτικό συγκρότημα Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», το τμήμα παραδοσιακών χορών Δήμου Ασπροπύργου συνοδεία της ορχήστρας «ΘΡΙΑ» και το χορευτικό του Ιδρύματος «Π. Ζήση» του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι στο δημιουργικό εργαστήρι εκμάθησης χαρταετού, όπου εμψυχωτές θα αναλάβουν να μάθουν στα παιδιά πώς να κατασκευάζουν χαρταετό.

Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»: Βασ. Όλγας 12, σταθμός ΗΣΑΠ, Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet