Ανάβαση στα βουνά με τη… Φλόγα μέσα τους
Κοινωνία

Ανάβαση στα βουνά με τη… Φλόγα μέσα τους

Ανάβαση στις τρεις κορυφές της Αττικής μέσα σε μια μόλις ημέρα θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 1η Μαρτίου οι έμπειροι δρομείς μακρινών αποστάσεων Τάκης Μπαφίτης και Λεωνίδας Αθανασόπουλος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα και των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Οι δρομείς, σε έκφραση συμπαράστασης στα παιδιά με καρκίνο, θα ξεκινήσουν το δύσκολο αυτό ταξίδι κατευθυνόμενοι αρχικά προς την κορυφή Υμηττού και στη συνέχεια στις κορυφές της Πεντέλης και της Πάρνηθας.

Η δράση αυτή αποτελεί μια έκκληση για ευαισθητοποίηση και προσφορά σε θέματα που αφορούν sτον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, όπως επίσης και μια πρόσκληση για όσους «τολμηρούς» θέλουν να συνοδεύσουν τους δρομείς.

Τόσο η εκκίνηση όσο και ο τερματισμός θα γίνουν στο «Σπίτι» των παιδιών της Φλόγας στο Γουδή (Αιγίου 6-8). Εκεί θα τους περιμένουν οι άνθρωποι και τα παιδιά της Φλόγας για να τους συγχαρούν και να τους ευχαριστήσουν.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό του Συλλόγου (Αριθμός λογαριασμού 192480000-10, IBAN: GR 25011019200000192480000-10) με αιτιολογία κατάθεσης «Τρέχω, ανεβαίνω, προσπαθώ για τη ΦΛΟΓΑ». Αλλά και με μια κλήση στο 90111167167 από σταθερό ΟΤΕ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας στο οποίο και φιλοξενούνται παιδιά από όλη την Ελλάδα με τις οικογένειες τους για όσο διαρκεί η θεραπεία τους στα ογκολογικά νοσοκομεία της Αθήνας.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet