Διαμαρτύρεται για τους χαρακτηρισμούς Γ. Καραμέρου η ΠΕΔ Ιονίων Νήσων
Αυτοδιοίκηση

Διαμαρτύρεται για τους χαρακτηρισμούς Γ. Καραμέρου η ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Έγγραφη διαμαρτυρία εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων αποδοκιμάζοντας χαρακτηρισμούς του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου για αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ):

«Στη βάση του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ για αντιθεσμική συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων εξέδωσε έγγραφη διαμαρτυρία αποδοκιμάζοντας τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του αντιπεριφερειάρχη σε βάρος των αιρετών.

Το κείμενο της αποδοκιμασίας εστάλη στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ΠΕΔΙΝ εκφράζει την αποδοκιμασία της για τις συμπεριφορές αυτές σε βάρος αιρετών εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης. Επιπλέον σημειώνει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές λειτουργούν διαλυτικά για την ενότητα της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και αμαυρώνουν την εικόνα του θεσμού».

Δείτε την έγγραφη διαμαρτυρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Αλέξανδρος Παρίσης, δήμαρχος Κεφαλλονιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet