Αθλητές και ομάδες του βράβευσε ο ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Αθλητές και ομάδες του βράβευσε ο ΑΣΕΔ

Στη βράβευση των ομάδων και αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ), καθώς και σημαντικών προσωπικοτήτων που με το έργο τους έγιναν πρότυπα στη νέα γενιά, εκπροσωπήθηκε η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στον χώρο του θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς.

Στον χαιρετισμό της εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «εξήρε το έργο του ΑΣΕΔ, αλλά και αυτό των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, το οποίο συνδυάζει άριστα την άρτια εκπαίδευση με τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες έχοντας γνώμονα το ήθος και την κοινωνική προσφορά, ενώ εξέφρασε τη στήριξη της δημοτικής αρχής σε πρωτοβουλίες που προάγουν το “Ευ Αγωνίζεσθαι» στη νέα γενιά». Συνεχάρη επίσης τους γονείς των αθλητών και αθλητριών  που έχουν ωθήσει τα παιδιά τους σε τέτοιους είδους δημιουργικές δράσεις.

Ο πρόεδρος της ΑΣΕΔ Κωνσταντίνος Δούκας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και κάλεσε όλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και να υποστηρίξουν το έργο του ΑΣΕΔ και εξέφρασε, όπως αναφέρεται, «τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την αρωγή στο έργο του Συλλόγου».

Στη σκηνή ανέβηκαν και βραβεύτηκαν οι ομάδες:

  • Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών – Χάλκινο Μετάλλιο (Α1 Εθνική Κατηγορία 2013-2014).
  • Ομάδα Χάντμπολ Εφήβων – Χάλκινο Μετάλλιο (Πανελλήνια Φάση πρωταθλήματος 2013-2014).
  • Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας Ανδρών – Αργυρό Μετάλλιο (Futsal Super League 2013-2014).
  • Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας Ανδρών – Χρυσό Μετάλλιο (Β΄ Εθνική Κατηγορία 2013-2014).
  • Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας Εφήβων – Χάλκινο Μετάλλιο (Β΄ Εθνική Κατηγορία 2013-2014), Κυπελλούχος Ελλάδας Εφήβων 2013-2014 και κατάκτηση Super Cup Εφήβων.

Μετά τους απολογισμούς και τις βραβεύσεις των τριών «μεγάλων» αθλημάτων σειρά είχε η βράβευση των αθλητών που ανήκουν στο τμήμα Junior Multi Sport των ακαδημιών και τα «Αστεράκια» του Ποδοσφαίρου Σάλας ως οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές του Συλλόγου. Μαζί τους στη σκηνή ανέβηκε και ο «Duke», η μασκότ του ΑΣΕΔ, που έδωσε άλλο χρώμα στη γιορτή!

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τους αθλητές που κατέκτησαν Πανελλήνια Μετάλλια στα τμήματα των Μπάντμιντον, Στίβου, Καράτε, ενώ η ομάδα της Γενικής Γυμναστικής παρέλαβε τα Αργυρά Μετάλλια που κατέκτησαν πέρσι οι αθλήτριες της στο «Cosmogym 2014».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεύσεις στον αθλητή Νικόλαο Μουντζουρίδη για την 20ετή προσφορά του στο Τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου, καθώς και στον προπονητή και πρώην διεθνή αθλητή καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη για την προφορά του στον ελληνικό Αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet