Ο Επισκέπτης… έρχεται στον Πολυχώρο «Δαγκλή 12»
Πολιτισμός

Ο Επισκέπτης… έρχεται στον Πολυχώρο «Δαγκλή 12»

Η ταινία «Ο Επισκέπτης» θα προβληθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στις 19:30, στον Πολυχώρο «Δαγκλή 12», στη Λυκόβρυση-Πεύκη, στο πλαίσιο της ελεύθερης εισόδου σειράς προβολών (υπό τον γενικό τίτλο «Η ταινία των εφτάμισυ») ιδιαίτερων, εκτός μεγάλου εμπορικού κυκλώματος, ταινιών.

Η σειρά των προβολών επαναλαμβάνεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολυχώρου, «μετά τη διακοπή λόγω των πολιτικών εξελίξεων».

Την ταινία «Ο Επισκέπτης» («The Visitor»), παραγωγής 2007, σκηνοθετεί ο Αμερικανός σκηνοθέτης Thomas McCarthy, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο.

Ο Γουόλτερ, ένας μοναχικός καθηγητής πανεπιστημίου, επιστρέφει από το Κονέκτικατ όπου διδάσκει στη Νέα Υόρκη και βρίσκει το διαμέρισμά του κατειλημμένο από ένα νεαρό ζευγάρι μεταναστών. Θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει φίλος με τον Ταρέκ, μέχρι που ο τελευταίος θα συλληφθεί, καθώς δεν έχει άδεια παραμονής.

Χαμηλών τόνων, τρυφερό και συγκινητικό δράμα που αποφεύγει τους διδακτισμούς και τις καταγγελίες, ρίχνοντας το βάρος στους χαρακτήρες, τα μυστικά και τα πάθη τους. Εξαιρετικό το πρωταγωνιστικό δίδυμο της Hiam Abbass (Χίαμ Αμπάς, «Η Λεμονιά») και του υποψήφιου για Όσκαρ Richard Jenkins (Ρίτσαρντ Τζένκινς). Συμπρωταγωνιστούν οι Haaz Sleiman (Χαάζ Σλεϊμάν) και Danai Gurira (Ντανάη Γκουρίρα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet