Πολιτιστικά Δρώμενα – Άνοιξη 2015 από το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Πολιτιστικά Δρώμενα – Άνοιξη 2015 από το ΠΕΑΠ

Τα Πολιτιστικά Δρώμενα για την άνοιξη 2015 ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων Πολιτιστικά Δρώμενα – Άνοιξη 2015.

Με αφορμή την ανακοίνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την άνοιξη 2015, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Φίλες και φίλοι,

Ως νέα διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θεωρώντας τον Πολιτισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας ταυτότητας, συνεχίζουμε με επιτυχία τον νέο θεσμό, τα «Πολιτιστικά Δρώμενα – Άνοιξη 2015».

Η νέα φιλοσοφία του ΠΕΑΠ βασίζεται σε τρεις άξονες: στον οικονομικό εξορθολογισμό, στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και στην κοινωνική αλληλεγγύη. Με δυο λόγια, αυτό που μας εκφράζει και χαρακτηρίζει τη μέχρι σήμερα διαδρομή μας, συμπυκνώνεται σε μια φράση:

«Ο Πολιτισμός δίπλα στον άνθρωπο»

Με την ίδια αφοσίωση, το ίδιο πνεύμα ειλικρινούς προσπάθειας, υψηλής αισθητικής και κοινωνικής αλληλεγγύης σχεδιάσαμε και τα «Πολιτιστικά Δρώμενα – Άνοιξη 2015». Πρόκειται για ένα πλουραλιστικό πρόγραμμα που:

  • Εμπνέεται από τον σεβασμό στην Ιστορία, στην Παράδοση και στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.
  • Προσφέρει κίνητρα και προοπτική στους νέους.
  • Προάγει τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πολιτισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα για όλους και κανένας οικονομικός περιορισμός δεν πρέπει να τον ακυρώνει.

Η συμμετοχή σας και ο τρόπος που αγκαλιάζετε την προσπάθειά μας, μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε δυναμικά.

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Δημοτική Σύμβουλος

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet