Με τους αγώνες βόλεϊ κοριτσιών ξεκίνησαν τα «Δροσίνεια 2015»
Αθλητισμός

Με τους αγώνες βόλεϊ κοριτσιών ξεκίνησαν τα «Δροσίνεια 2015»

Γέμισε από ενθουσιώδεις κοριτσίστικες φωνές το Στάδιο «Στέλιος Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία στην 1η φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «Δροσίνεια 2015» το Σάββατο 21 Μαρτίου που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού- Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι διεξήχθησαν αγώνες βόλεϊ κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων της Κηφισιάς της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Σκοπός του θεσμού των Δροσινείων είναι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ – βόλεϊ – χάντμπολ – ποδόσφαιρο) καθώς και τον Κλασικό Αθλητισμό με τους κανονισμούς τους αλλά και τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Η διοίκηση του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», με αντικείμενα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, από εφέτος βελτίωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη δομή των Αγώνων όσον αφορά στη σύνθεση των ομάδων που συμμετέχουν με 3 οn 3 παιχνίδια έτσι ώστε να αγωνίζονται ταυτόχρονα πολλές ομάδες και έτσι να συμμετάσχουν περισσότερα παιδιά στην α΄ φάση του Πρωταθλήματος.

Οι μαθήτριες γέμισαν το γήπεδο της Νέας Ερυθραίας με χαρούμενες φωνές απολαμβάνοντας τους Αγώνες και κυρίως το παιχνίδι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι κερκίδες ήταν γεμάτες από θεατές – γονείς των παιδιών και σίγουρα διέκριναν πολλές μελλοντικές αθλήτριες του βόλεϊ! Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης.

Τη διοργάνωση υποστήριξε και διαιτήτευσε το προσωπικό του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Παναγιώτη Πάλλη, υπεύθυνο των Αγώνων, Στράτο Σπυριδόπουλο και Νίκο Δημητρακή, με τη βοήθεια των επίσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Άννυς Μπερέτσου, Κωνσταντίνου ΣτάχουΜανώλη Μιχελιουδάκη, καθώς επίσης και των γυμναστών των Σχολείων που συμμετείχαν και οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά.

Στους Αγώνες συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς, τα 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ερυθραίας και το Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

Στην τελική φάση προκρίθηκαν τα Σχολεία, 4ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς και 1ο Νέας Ερυθραίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet