Στην 1η θέση της βαθμολογίας η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στην 1η θέση της βαθμολογίας η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Α.Ε Γκράβας.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα καλών προδιαγραφών στους πολυάριθμους θεατές του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο της Αθήνας «Γκράβα».

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου αναπτύχθηκε σωστά και ορθολογικά απέναντι στη μαχητική ομάδα της Γκράβας και δίκαια κατάφερε να επικρατήσει με 0-3 σετ (21-25, 18-25, 18-25).

Τα κορίτσια του Χαλανδρίου με πίεση στο σερβίς και βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με καλύτερες επιθετικές επιλογές και παίζοντας αρκετές φάσεις πρώτου χρόνου, έφθασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα της Α.Ε. Γκράβας που αντιδρούσε σθεναρά.

Και στα τρία σετ το ΠΑΚ Χαλανδρίου είχε ένα σταθερό προβάδισμα στο σκορ, παρά τις αρχικές εναλλαγές που κινήθηκαν σε αναγνωριστικό επίπεδο, κατάφερε και κέρδισε μια ακόμη καθαρή νίκη, που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την ομάδα της Α.Ε. Αγίας Παρασκευής.

«Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, επιβάλλεται να διατηρήσει το γνώριμο αγωνιστικό της αξιόμαχο και να κερδίσει και τους δύο υπολειπόμενους αγώνες, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση και να πάει με τον αέρα της πρωτοπόρου ομάδας, στα play off ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου η οποία και μεταφέρει τα συγχαρητήριά στην ομάδα της Α.Ε. Γκράβας για «τη μαχητικότητα της».

Αναφορικά με τη διαιτησία των κ.κ Ιορδάνη Παγκοζίδη, Χρήστου Μαλφά και Κυριακής Κρανιά, η διοίκηση του ΠΑΚ τη χαρακτηρίζει «αρκετά καλή».

Α.Ε. ΓΚΡΑΒΑΣ (Στάθης Μαύρος): Γ. Χαλεπάκη, Ε. Καζάκου (λ), Ι. Ζώρζου, Ν. Ράπτη, Α. Στεφανοπούλου, Ε. Τσιούτσα, Μ. Αργυριάδου, Σ. Χριστίδου, Γ. Στάμου, Μ. Αργυριάδου, Ν. Μουχτή.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσιάνη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μαναριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet