«Σικέ αντιπαραθέσεις»
Πολιτική

«Σικέ αντιπαραθέσεις»

Στο ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πεντέλη κάνει λόγο ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Σε αυτήν γίνεται λόγο για «σικέ» αντιπαράθεση μεταξύ της διοίκησης και της μείζονος μειοψηφίας, με σκοπό, όπως αναφέρεται, να αποσιωπηθούν τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

Για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο μετατράπηκε σε γήπεδο. Ύβρεις, χαρακτηρισμοί, απειλές, απόπειρες βιαιοπραγίας, με πρωταγωνιστές στελέχη της διοίκησης και της μείζονος αντιπολίτευσης.

Με τις αντιδημοκρατικές αυτές συμπεριφορές συσκότισαν τη συζήτηση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, που παρουσιάζει ταμειακό έλλειμμα 1.500.000 ευρώ και αφήνει έκθετη την σημερινή διοίκηση. Αργά ή γρήγορα οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν «το μάρμαρο».

Η πρόεδρος του Συμβουλίου έχασε για μια φορά ακόμα τον έλεγχο της διαδικασίας και γίναμε θεατές ενός αγώνα, παραλίγο πάλης, που στην απλή γλώσσα χαρακτηρίζεται «σικέ». Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά.

Η ευθύνη του Δημάρχου κ. Στεργίου για αυτό το κατάντημα είναι μεγάλη. Υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για το αν οι δημότες θα τον θυμούνται ως τον πιο καλό δήμαρχο που πέρασε ποτέ, αλλά καμία αμφιβολία για το ότι θα περάσει στην ιστορία ως ο πιο αγενής.

Το πολιτικό κατεστημένο στο οποίο ανήκει ο κ. Στεργίου ευθύνεται για την καταστροφή της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης.

Ο επίλογος θα γραφτεί στις εκλογές του Μαΐου και η πόλη θα αποκτήσει μια διοίκηση που θα στέκεται στο πλευρό της – απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές. Με στόχο και χρέος να δυναμώσει την άμυνα σε όσους απειλούνται να χάσουν την περιουσία τους, να δυναμώσει την κοινωνική αλληλεγγύη, να στηρίξει άδολα και χωρίς αντιπαροχές όλες τις κινηματικές προσπάθειες των δημοτών.

Καλούμε τον κόσμο να μην αποπροσανατολίζεται από τις στημένες διαφωνίες των στρατοπέδων Στεργίου και Γραφάκου. Και οι δυο είναι φορείς της ίδιας πολιτικής. Είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Είναι συνυπεύθυνοι για την οικονομική καταβαράθρωση του Δήμου μας. Θα είναι συνυπεύθυνοι για την χρεοκοπία μας!

Πεντέλη Εν Δράσει

Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet