Συμμαχία Πολιτών: «Ο Δήμος να δικαιώσει τον Α.Ο. Λυκόβρυσης»
Αθλητισμός

Συμμαχία Πολιτών: «Ο Δήμος να δικαιώσει τον Α.Ο. Λυκόβρυσης»

Να διαθέσει λεωφορείο για τη μετακίνηση των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης ζητεί από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Η παράταξη, η οποία προτίθεται να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητεί από τον Δήμο να «διορθώσει τα λάθη του και να δικαιώσει τον Α.Ο. Λυκόβρυσης», καθώς όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση διαθέτει την παροχή αυτή στον Αθλητικό Όμιλο Πεύκης.

Ο Δήμος πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να δικαιώσει τον Α.Ο. Λυκόβρυσης 

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο ο Α.Ο. Λυκόβρυσης διαμαρτύρεται γιατί ο Δήμος δεν κρατάει ίσες αποστάσεις από τα σωματεία της περιοχής. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι ο Δήμος διαθέτει λεωφορείο για τη μεταφορά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Πεύκης αλλά δεν πράττει το ίδιο για την ομάδα του Α.Ο. Λυκόβρυσης με συνέπεια ο Σύλλογος να καλύπτει μόνος τη σχετική δαπάνη.

Φυσικά το θέμα είναι σοβαρό και δεν έχει μόνο οικονομικές διαστάσεις πέρα από την οικονομική διάσταση. Φανερώνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η σημερινή δημοτική αρχή (και) τον αθλητισμό της πόλης μας, θέτοντας εκτός των άλλων σε κίνδυνο τις σχέσεις μεταξύ των σωματείων. Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Κίνηση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με απόφαση του τομέα αθλητισμού, θα φέρει το σοβαρό αυτό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ξεκαθαριστεί η πολιτική του Δήμου σε σχέση με τα σωματεία. Και να φανεί πόσο ψεύτικες είναι οι δηλώσεις του τύπου «θα περάσετε επάνω από το πτώμα μου για να πάρετε λεωφορείο» που είχε πει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σκαμάκης.

«Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα χωρίς βεβαίως να ευθύνεται στο παραμικρό ο Α.Ο. Πεύκης. Με λάθη τόσο του δημάρχου κ. Μαυρίδη όσο και του αντιδημάρχου κ. Σκαμάκη, ο Α.Ο. Λυκόβρυσης πληρώνει άδικα το αποτέλεσμα μιας απαράδεκτης πολιτικής» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος κάλεσε τη διοίκηση του Δήμου να λειτουργήσει με διαφάνεια, ισονομία και σοβαρότητα.

«Δεν γίνεται να δημιουργούνται τόσο μεγάλα θέματα από τη διοίκηση του Δήμου μας. Κι αντί να παραδεχτούν αμέσως το φταίξιμό τους έρχονται να ζητάνε και τα ρέστα από τον Α.Ο. Λυκόβρυσης» συμπλήρωσε.

Δεν μπορεί να αδικούν κατάφορα ένα σωματείο που λειτουργεί με νοικοκυροσύνη και επιτελεί έναν σημαντικό κοινωνικό ρόλο. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μια ανοδική πορεία και ξεχωρίζει όχι μόνο για τις αθλητικές του επιτυχίες αλλά και για την προσφορά του στη νεολαία. Η ποδοσφαιρική του ομάδα, χάρις στις προσπάθειες της διοίκησης, των παικτών, των προπονητών, αλλά επάνω από όλα των γονιών των αθλουμένων, έχει καταφέρει να στέκεται με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ και να αποτελεί παράδειγμα για μίμηση. Εφέτος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία, χωρίς να σημαίνει ότι ο πρωταθλητισμός είναι ο αυτοσκοπός του σωματείου, όπως ξεκάθαρα διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ο πρόεδρός του κ. Κωνσταντίνος Διαμάντης.

Περιμένουμε λοιπόν από τον Δήμο να πράξει άμεσα το αυτονόητο και να διορθώσει τα λάθη του.

Υ.Γ. Την ώρα που στη δημοτική αρχή περισσεύει η υποκρισία και η μικροπολιτική τα δυο σωματεία φαίνεται να κινούνται στην εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή. Δείχνουν υπευθυνότητα και πνεύμα συμπόρευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet