Μήνυμα προέδρου ΠΕΑΠ για τον εορτασμό του Πάσχα
Πολιτισμός

Μήνυμα προέδρου ΠΕΑΠ για τον εορτασμό του Πάσχα

Μήνυμα για τον εορτασμό του Πάσχα απευθύνει στους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Φίλες και Φίλοι,

Διανύοντας τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, προσμένοντας την Ανάσταση του Θεανθρώπου, τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχει δίπλα μας σε αισιοδοξία, ελπίδα για δημιουργία. Με το μικρό ή μεγάλο περίσσευμα ύλης και ψυχής, ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και τη βοήθειά μας σε αυτούς που τη χρειάζονται πραγματικά. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς τη δική μας Ανάσταση. Τότε μόνο η κοινωνία μας, η πατρίδα μας θα βρει τη λύτρωση από την πολυεπίπεδη, οικονομική και ανθρωπιστική κρίση και θα χαράξει μια νέα πορεία ανάλογη της Ιστορίας της και του Πολιτισμού της.

Σε πείσμα των καιρών που οι αξίες και οι θεσμοί εκφυλίζονται, τα οράματα απαξιώνονται ή πέφτουν στη λησμονιά, ως νέα διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε αλλά και να κάνουμε πράξη τη δημιουργία πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, κοινωνικό πρόσωπο, προάγοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής προσφοράς και του ανθρωπισμού.

Ας γίνουμε λοιπόν συμμέτοχοι της μεγάλης προσπάθειας να μη χαθεί η ελπίδα, φωτίζοντας με χαμόγελο τις ψυχές μας, δίνοντας αξία σε κάθε γνήσια έκφραση αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη 

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet