Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσκαλεί σε εκδηλώσεις για το Πάσχα
Πολιτισμός

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσκαλεί σε εκδηλώσεις για το Πάσχα

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) προσκαλούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τη Χορωδία και τη Φιλαρμονική στο κλίμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρόκειται για την ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Πασχαλινή συναυλία «Το Θείον Πάθος», την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλία στον Τσακό, με τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα.
  • Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, στις 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα (στην οδό Ψαρών στον Παράδεισο), υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Ξενοφώντα Τζανίνη.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ταυτόχρονα έμπρακτα την εκδήλωση του Σαββάτου 4 Απριλίου στις 12:30 μ.μ. στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορύβαντες» με την αναβίωση του εθίμου της «Ρουμπάνας» σε συνεργασία με τη δασκάλα Βασίλω Ιωάννου με παιδιά από σχολεία της πόλης που θα τραγουδήσουν τον «Λάζαρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet