Ο Τ. Μαυρίδης ενημέρωσε τον Σύλλογο «Λόρδος Βύρων» για την οδό Βύρωνος
Ποιότητα Ζωής

Ο Τ. Μαυρίδης ενημέρωσε τον Σύλλογο «Λόρδος Βύρων» για την οδό Βύρωνος

Με τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Λόρδος Βύρων» συναντήθηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από τον δήμαρχο για την πορεία που αιτήματος που έχουν καταθέσει για την κατάργηση της μονοδρόμησης της οδού Βύρωνος που αποφασίστηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ (Γενική Γραμματεία Σύγχρονων Δημοσίων Έργων, Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων, Συγκ/κών Έργων Αττικής).

«Η μονοδρόμηση αυτή έχει», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες προεκτάσεις για τους κατοίκους της περιοχής. Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου Α/Κ Κύμης, η εν λόγω οδός έχει μετατραπεί σε έναν “εθνικό” αυτοκινητόδρομο διπλής κατευθύνσεως δημιουργώντας τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα στους κατοίκους αλλά παράλληλα θέτει και σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών, καθώς στον παράλληλο δρόμο επί της οδού Κορίνθου, στεγάζονται τέσσερα σχολικά συγκροτήματα (5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, 3ο Δημοτικό Πεύκης, 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πεύκης)».

Ο κ. Μαυρίδης διαβεβαίωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της περιοχής και ενημέρωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου ότι έχει ήδη αποστείλει επιστολή (Αρ. 13636) στο αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για το εν λόγω ζήτημα με σκοπό την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος και την επαναφορά σε μονοδρόμηση της οδού Βύρωνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet