Διάκριση για αθλήτρια του Α.Ο. Αχαιοί στο Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας
Αθλητισμός

Διάκριση για αθλήτρια του Α.Ο. Αχαιοί στο Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε, συμμετέχοντας στην Εθνική Ομάδα, αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Τοξοβολίας Αγίας Παρασκευής «Αχαιοί» στο Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας που διεξήχθη στον Μαραθώνα από τις 22 έως τις 28 Μαρτίου 2015, με τη συμμετοχή 400 περίπου αθλητών από 37 χώρες.

Γενικά στη διοργάνωση, ο Όμιλος «Αχαιοί», σε επίπεδο συλλόγου, συμμετείχε με μία αθλήτρια στην εθνική ομάδα, τρεις αθλητές ως Club Archers, δύο εθελόντριες και δύο δόκιμους διεθνείς κριτές.

Απονομή στο Ευρωπαϊκό Grand Prix ΤοξοβολίαςΣυμμετέχοντας με την εθνική ομάδα η αθλήτρια του Ομίλου Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό Γυναικών. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, καθώς αρκετοί από τους αθλητές που συμμετείχαν, είχαν διαπρέψει σε Ολυμπιακούς αγώνες στο παρελθόν.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Τοξοβολίας «Αχαιοί» αν και ανήκει στην κατηγορία Νέων Γυναικών, στον ατομικό αγώνα Γυναικών, που επίσης συμμετείχε, είχε εξαιρετική απόδοση και έφερε σκορ που είναι Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Γυναικών. Με τη δεύτερη θέση που πήρε και με τη γενική απόδοσή της στη διοργάνωση, κατατάσσεται αυτή την περίοδο ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες τοξοβολίας στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, πήρε και την κάρτα για τη συμμετοχή της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet