Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Α΄ ΕΣΚΑ έκανε η «Αγία»
Αθλητισμός

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Α΄ ΕΣΚΑ έκανε η «Αγία»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Α΄ ΕΣΚΑ έκανε την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Κοντόπευκο η «Αγία».

Σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με καλύτερη οργάνωση του παιχνιδιού από ότι στον αγώνα με τον Ζωγράφου, κράτησε την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή, μέχρι το τέλος και επικράτησε της ΑΕΚ Περιστερίου με σκορ 62-54.

Οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ έπαιξαν σαν πραγματική ομάδα, με θέληση και πάθος για τη νίκη, σκόραραν δε όλες από όσες πήραν ικανό χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ προσπάθησε να επανακάμψει στο δ΄ δεκάλεπτο, όμως το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει τη διαφορά από τους 14 στους 8. Καλή και γρήγορη ομάδα, όμως επιθετικά στηρίχτηκε μόνο σε δύο παίκτριες (Ζουρνή και Κασνέστη), οι οποίες πέτυχαν τους 37 από τους 54 πόντους που πέτυχε συνολικά η ομάδα τους. Πάντως έδειξε ότι είναι άξιος αντίπαλος ο οποίος μπορεί να κάνει τη ζημιά αν τον υποτιμήσεις έστω και για λίγο.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ, με ανακοίνωσή της, δίνει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και τους προπονητές της ομάδας, για τη νίκη αλλά και για την καλή εμφάνιση.

Στον άλλο ημιτελικό η Πεύκη υπέστη βαριά ήττα από τον Αμύντα (83-62) στον Υμηττό, ο οποίος και αυτός έκανε το 2-1 σε βάρος τους.

Το επόμενο για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 21:00, στην έδρα της ΑΕΚ Περιστερίου (γήπεδο Δίδυμα).

Δεκάλεπτα: 17-13, 21-15, 12-08, 12-18

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 3, Γκάνια 6(2), Χαρίτου 3(1) Τσιαδή 4, Λαψάνα, Βελούδου 9, Λωσταράκου 2, Μαστρογιαννίδου 20,  Κανιαδάκη, Γιουκάκη 6(2), Κούκη, Μερισιώτη 9.

ΑΕΚ Περιστερίου (Καλαϊτζάκη, Σοφού): Λαούρδα, Σκεπετάρη, Αθανασίου, Πατέλη, Γκούρμα 6, Ζουρνή 17, Μουστάκα 7, Τσίπρα, Κασνέστη 20, Κελλάρη 4, Ανανίδου, Μαλαπάνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet