Μεγάλη προσέλευση καταναλωτών στη 14η διάθεση προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση καταναλωτών στη 14η διάθεση προϊόντων στο Μαρούσι

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 14η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Στη 14η διοργάνωση σε συνέχεια των δράσεων που ξεκίνησαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 100 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα.

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων προσήλθαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, περισσότεροι από 3.500 καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν προϊόντα της αρεσκείας τους.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, πολλά προϊόντα εξαντλήθηκαν ήδη από τις 12:00 το μεσημέρι. Την τιμητική τους είχαν τα εορταστικά πασχαλινά εδέσματα, γλυκά και αλμυρά, όπως τα κόκκινα αυγά, τα κουλουράκια, τα τσουρέκια, ενώ πρώτα σε ζήτηση ήταν, επίσης, τα λαχανικά, τα φρούτα, το κρασί, το τσίπουρο.

Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ικανοποίησή τους για τη συνέχιση της πραγματοποίησης των δράσεων από τον Δήμο Αμαρουσίου που αποτελεί, όπως αναφέρεται, «στήριγμα για πολλές οικογένειες». Ευχαριστίες απηύθυναν, επίσης, στον Π. Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί, όπως αναφέρεται, βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας: τους παραγωγούς για τις ποσότητες τροφίμων που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και για το Πασχαλινό Τραπέζι που διοργανώνει ο Δήμος, όπως και τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωσης της δράσης.

Παρόντες στη δράση ήταν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης και Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Βασίλης Κόκκαλης.

Η επόμενη προγραμματισμένη 15η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου θα υλοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet