Λαϊκή Συσπείρωση: «Να ακυρώσουμε στην πράξη τις αντιλαϊκές πολιτικές»
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση: «Να ακυρώσουμε στην πράξη τις αντιλαϊκές πολιτικές»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου καλεί τις οικογένειες της πόλης να «ακυρώσουν στην πράξη τις αντιλαϊκές πολιτικές» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. που δεσμεύουν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

18 εκατ. ευρώ δεσμεύει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. από τα ταμεία του Δήμου Αμαρουσίου. Κάτω τα χέρια από τα λεφτά του λαού

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που υπογράφουν ο πρωθυπουργός, όλο το υπουργικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της δημοκρατίας, αποφάσισαν και διατάσσουν νοσοκομεία, δήμους, περιφέρειες και ασφαλιστικά ταμεία να καταθέσουν τα λεφτά από τα ταμεία τους για να πληρωθεί το χρέος το οποίο δεν το δημιούργησε, ούτε ωφελήθηκε ο λαός.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, την 21/4/15, ο Θανάσης Φωτόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καταδίκασε την αντιλαϊκή πράξη της κυβέρνησης, ζήτησε την απόσυρσή της και κάλεσε τη δημοτική αρχή να δηλώσει απερίφραστα ότι δεν θα ρίξει στη μαύρη τρύπα του χρέους πόρους που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι του Δήμου και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας. Ταυτόχρονα, κάλεσε τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη να απαιτήσει την επιστροφή όσων χρημάτων έχουν παράνομα παρακρατηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η συγκυβέρνηση με τη συγκεκριμένη ΠΝΠ βάζει χέρι στα 18 εκατ. ευρώ που προορίζονται για τη μισθοδοσία, στα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη, στα ειδικά κονδύλια που προορίζονται για την κάλυψη αναγκών και τη λειτουργία των σχολείων, παιδικών σταθμών, κίνηση οχημάτων, πυρασφάλεια κ.τ.λ.

Καλούμε εργαζόμενους, σωματεία, αυτοαπασχολούμενους, τις λαϊκές οικογένειες της πόλης σε κοινό μέτωπο να ακυρώσουν στην πράξη με την πάλη τους, τις αντιλαϊκές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet