Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς
Πολιτισμός

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, που διεξάγεται από την Τετάρτη 22 Απριλίου έως την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ανακοίνωσε ο Δήμος Κηφισιάς.

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, μας υποδέχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων αλλά και εκπαιδευτικών δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «Φέτος κάθε μέρα είναι διαφορετική, με ομιλίες για τη φύση, μαγειρέματα με φρέσκα μυρωδικά στην υπαίθρια κουζίνα μας, ψυχαγωγία με διαδραστικά εργαστήρια, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις».

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

8:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Εγκαίνια 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς
Την Παρασκευή 24 Απριλίου, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιώργος Κομνηνός και το Δ.Σ., εγκαινιάζουν την ανανεωμένη 61η Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιά και καλωσορίζουν το κοινό με μία σειρά από εκδηλώσεις και καινοτόμες δράσεις, για μικρούς και μεγάλους. Τα εγκαίνια θα πλαισιωθούν με συναυλία της ιστορικής Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

5:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Ομιλία δρ. Παναγιώτη Τσόπελα
Θέμα της ομιλίας: «Θραύσεις και πτώσεις δένδρων στο αστικό περιβάλλον ως συνέπεια προσβολών από παθογόνους και ξυλοσηπτικούς μύκητες»

8:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Παρουσίαση Ανθοδετικής από τον Βασίλη Πιέρρο
Η Ανθοδετική είναι η τέχνη δημιουργίας διακοσμητικών συνθέσεων από άνθη. Είναι μία πανάρχαια τέχνη που φτάνει πίσω στην Αίγυπτο το 2.500 π.Χ. ενώ σήμερα η χώρα με τη μεγαλύτερη παράδοση στην τέχνη της ανθοδετικής, παραμένει η Ιαπωνία. Ο Βασίλης Πιέρρος παράγει καθημερινά τέχνη μέσα από το ανθοπωλείο του Pierros La Couture Des Fleurs.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

12:00 μ.μ. – 1:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Ηλίας & the notorious troupe
Μοναδικό live σε jazz, swing και rock&roll ρυθμούς που θα σας ξεσηκώσει, από τους μοναδικούς Ilias and The Notorious Troupe, μία εξαιρετική μπάντα που τιμάει συχνά την Κηφισιά. Απολαύστε την εκπληκτική φωνή του Ηλία Ζέρβα-Λεφτάκη και την μπάντα του από κοντά!

6:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Marisa Churchill, «My sweet and skinny life»
Μία παρουσίαση με την υποστήριξη του café-bistro Αμαρυλλίς. Μπορούμε να τρώμε και να μην παχαίνουμε; Να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γλυκά χωρίς το άγχος της ζυγαριάς, των θερμίδων και των κιλών; Η Marisa Churchill, λέει ναι.

8:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. – Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος»

Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών. Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου
Ο Καραγκιόζης, γνήσια έκφραση της λαϊκής σοφίας,διασκεδάζει όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Υπηρετώντας αυτή την τέχνη για πολλά χρόνια, η οικογένεια Αθανασίου ταξίδεψε σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. Σήμερα έρχονται και στη γειτονιά της Κηφισιάς και στη σημαντικότερη εκδήλωση της πόλης.

Δείτε το πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet