“Ιχνηλατώντας την Κηφισιά” με τον Π. Ραυτόπουλο στην Ανθοκομική Έκθεση
Πολιτισμός

“Ιχνηλατώντας την Κηφισιά” με τον Π. Ραυτόπουλο στην Ανθοκομική Έκθεση

Παναγιώτης Ραυτόπουλος
Παναγιώτης Ραυτόπουλος

Με την ομιλία του κ. Παναγιώτη Ραυτόπουλου, αρχιτέκτονα-μηχανικού (“Πορτοκαλεώνας” του Άλσους Κηφισιάς, στις 20:00), με θέμα «Κηφισιά, Ιχνηλατώντας την πόλη με οδηγό τα διατηρητέα σπίτια και το πράσινό της», συνεχίζεται σήμερα (29/4) ο κύκλος των πλούσιων εκδηλώσεων της ανανεωμένης 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόκειται για μία ομιλία που, πέραν από τις προαστιακές επαύλεις της εύπορης τάξης του προπερασμένου αιώνα που θα παρουσιάσει, θα κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στο κηποτεχνικό σχέδιο του ιστορικού Άλσους, καθώς και σε κάποια σχέδια που σώζονται ακόμα, αλλά και σε φωτογραφίες των παλαιών κήπων της Κηφισιάς.

Όσο για αύριο (30/4), οι επισκέπτες θα απολαύσουν «50 χρόνια μουσική σε μια βραδιά», με τη συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη, στις 20:30, στο «Stage» του Άλσους.

Θανάσης Πολυκανδριώτης
Θανάσης Πολυκανδριώτης

Ο γνωστός συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού, μέσα από την πολυετή του πείρα σε επιτυχημένες παραστάσεις, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κομμάτια των Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Χιώτη, Χατζιδάκη και Θεοδωράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet