Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Μήνυμα για τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας στέλνει η ομάδα πολιτικού προβληματισμού Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Σήμερα  η ομάδα μας στοχάζεται τελείως διαφορετικά από τις άλλες φορές! Σήμερα δεν μας απασχολούν τα δημοτικά δρώμενα, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε κάτι πολύ πιο σοβαρό και πολύτιμο να αναδείξουμε που μας αφορά όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και κοινωνική προέλευση. Σήμερα θυμόμαστε και τιμούμε τη μάνα μας ανήμερα στη γιορτή της!

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν συναισθήματα όταν μιλάμε για το ιερότερο πρόσωπο στη ζωή όλων μας, τη μάνα μας! Και δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή μας που μας προσέφερε και μας προσφέρει, με απλοχεριά και απύθμενη δοτικότητα, την αγάπη της σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

Παραμερίζουμε σήμερα όλες τις υποχρεώσεις μας, όλες τις  έγνοιες και μάταιες σκοτούρες, και τρέχουμε να αγκαλιάσουμε τρυφερά τη μάνα μας, εάν φυσικά ζει, και να της εκφράσουμε την βαθειά μας ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που η καρδιά της και η μητρική της φροντίδα μας προσέφερε, χωρίς συμβιβασμούς και υστεροβουλίες, δείχνοντάς μας ασυνθηκολόγητη αγάπη!

Τρέχουμε να της προσφέρουμε ένα λουλούδι, ένα δώρο σεβασμού και υπόληψης, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Και τότε θα εισπράξουμε το χαμόγελό της και το φιλί της, ανεπανάληπτη παρακαταθήκη για την υπόλοιπη ζωή μας. Κι αν δεν ζει τρέχουμε, αν είναι εφικτό, στον τάφο της και της αφήνουμε λίγα λουλούδια, λέγοντάς της ο Θεός να την έχει κοντά Του και να μεσιτεύει για μας!

Η γιορτή της μάνας  είναι μια ευκαιρία για μια ανθρώπινη πιστοποίηση της ύπαρξής μας, που βομβαρδίζεται από ορθολογισμούς και ματαιότητες. Είναι μια όαση ζωής και εκδήλωση αγάπης και σεβασμού στο πρόσωπο στο οποίο χρωστάμε πολλά, που δεν ξεχρεώνονται!!

Ας δείξουμε σήμερα ότι ξέρουμε ακόμα να εκδηλώνουμε την αγάπη μας. Η μάνα μας το αξίζει  ανεπιφύλακτα!

Από το γραφείο Τύπου και την καρδιά μας

ΛΥ ΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ  2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet