Εκδήλωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
Κοινωνία

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου – Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστήμια-ΤΕΙ και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας», την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στις 17:30, στο Ath/Tech, Athens Tech College, Τατοίου 2 και Όθωνος 77, στην Κηφισιά.

Αφίσα εκδήλωσης με θέμα τη συμπλήρωση μηχανογραφικούΗ εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ Λυκείου και γονείς, που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών τους.

Παράλληλα, ο Δήμος προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές της Γ΄ τάξης των λυκείων του Δήμου το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «HORIZON», για τη σωστότερη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το HORIZON- Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το τεστ που συμπληρώνεται ηλεκτρονικά (on line), αποτελείται από 190 ερωτήσεις και χρειάζεται περίπου 20-25 λεπτά για να ολοκληρωθεί η συμπλήρωσή του. Κάθε μαθητής θα λάβει έναν κωδικό (username και password) για να μπει στην πλατφόρμα www.assessment.gr και να συμπληρώσει το τεστ.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων θα γίνει στον χώρο του Ath/Tech (Athens Tech college).

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νίκος Φόρος.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet