Και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στο αντιφασιστικό μέτωπο
Αυτοδιοίκηση

Και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στο αντιφασιστικό μέτωπο

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τους κοινωνικούς φορείς στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού το ερχόμενο Σάββατο 22 Μαρτίου. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με ανακοίνωσή της, καλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους να δώσουν μαζικό και δυναμικό “παρών” στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, που διοργανώνονται από τα συνδικάτα και κοινωνικούς φορείς.

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

Στην Αθήνα, στην πλατεία Ομόνοιας, στις 2.00 το μεσημέρι.

Στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Στα Χανιά στην πλατεία Αγοράς, στις 12.30 το μεσημέρι.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Υψώνουμε και εμείς τη φωνή μας ενάντια στην απειλή πισωγυρίσματος της Ευρώπης στις πιο σκοτεινές ημέρες του μεσοπολέμου, όταν οι ναζί του Χίτλερ και οι φασίστες του Μουσολίνι έστησαν τα Άουσβιτς και έσερναν τους Λαούς στην ανθρωποσφαγή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σήμερα, οι ντόπιοι φασίστες και νεοναζί (Χρυσή Αυγή) και οι ομογάλακτοί τους σε όλη την Ευρώπη στήνουν τη «μαύρη διεθνή» ημέρα του φασισμού μπροστά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και επιχειρούν να προβάλλουν τον φόβο, το μίσος κατά των μεταναστών, τον ρατσισμό.

Τώρα είναι η ΩΡΑ να τους απομονώσουμε οριστικά και να σταματήσουμε τον τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν σε κάθε γειτονιά.

Το συνδικαλιστικό κίνημα συνεχίζει να στηρίζει και να παλεύει ενωμένο, χωρίς διακρίσεις ντόπιων και μεταναστώνν για ένα καλύτερο κόσμο που θα χωράμε ΟΛΟΙ, ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία και εθνικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet