“Ελλιπής σήμανση και υπερβολικός θόρυβος από τα έργα στην Ευζώνων”
Ποιότητα Ζωής

“Ελλιπής σήμανση και υπερβολικός θόρυβος από τα έργα στην Ευζώνων”

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου για την Ποιότητα Ζωής και τον Πολιτισμό, ενημερώνουν ότι ξεκίνησαν (σ.σ. την Τρίτη 26 Μαΐου 2015) τα έργα της βιοκλιματικής αναβάθμισης στο Πολύδροσο Αμαρουσίου από την οδό Ευζώνων.

Έργα στην Ευζώνων (φωτό1)

Μάλιστα, παραθέτουν και φωτογραφίες από τις οποίες -όπως σημειώνουν- διαπιστώνεται ότι “καμία σήμανση που προβλέπει η νομοθεσία και η σύμβαση δεν σηματοδοτεί το εργοτάξιο”.

Έργα στην Ευζώνων (φωτό2)Ο Σύλλογος προσθέτει ότι το τμήμα της οδού Ευζώνων από την Αττική Οδό μέχρι την Εθνάρχου Μακαρίου στερείται δημοτικού φωτισμού με αποτέλεσμα να αυξάνεται η επικινδυνότητα για τους διερχομένους, κυρίως το βράδυ.

Η χρονική αυτή στιγμή είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για τους μαθητές, κυρίως τους τελειόφοιτους του Λυκείου, λόγω της εξεταστικής περιόδου, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, προσθέτοντας ότι η “εκτεταμένη και πολύωρη χρήση κομπρεσέρ και  μηχανημάτων και σφυριών για σπάσιμο των πεζοδρομίων, εξαιτίας του υπερβολικού θορύβου που παράγουν, δημιούργησαν έντονα προβλήματα στους περίπου 20 μαθητές της γειτονιάς και προκάλεσαν τις παρεμβάσεις της προέδρου Γονέων και Κηδεμόνων προς τη δημοτική αρχή για άμεση λήψη μέτρων”.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet