Τροχαίων συνέχεια στην οδό Φραγκοκλησιάς
Ποιότητα Ζωής

Τροχαίων συνέχεια στην οδό Φραγκοκλησιάς

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση στην οδό Φραγκοκλησιάς, μεταξύ των οδών Κορυτσάς και Ευζώνων, σημειώθηκε γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015, όπως μας ενημερώνει κάτοικος της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που μας απέστειλε από το σημείο της σύγκρουσης (τραβήχτηκαν το πρωινό της Τρίτης) εμφανίζουν τα 2 οχήματα, το ένα εκ των οποίων έχει πέσει πάνω στο τσιμεντένιο τοιχείο, καθώς ο οδηγός τους προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει ο κάτοικος, υπήρξε κι άλλο όχημα που ενεπλάκη στη σύγκρουση (δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες) ο οδηγός του οποίου είχε παραβιάσει τη μονοδρόμηση του τμήματος της οδού  Φραγκοκλησιάς μεταξύ των οδών Κορυτσάς και Ευζώνων.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας που έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου δεν έχουν εφαρμοστεί, με επίκληση της διαδρομής του δημοτικού λεωφορείου της γραμμής  040.

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στη συγκεκριμένη περιοχή, γεγονός που πολλοί κάτοικοι αποδίδουν στο άνοιγμα της οδού Φραγκοκλησιάς (Νέο τροχαίο στη Φραγκοκλησιάς & νέα έκκληση για σύγκληση του Δ.Σ. – Κι άλλο τροχαίο στην οδό Φραγκοκλησιάς, μετά τη διάνοιξη της οδού).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet