Επαναπροσδιορίζομαι επαγγελματικά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επαναπροσδιορίζομαι επαγγελματικά

Στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία, η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ενδυναμωτική Ομιλία: Αντιμετωπίζω το ψυχολογικό αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης. Επαναπροσδιορίζομαι επαγγελματικά στις νέες συνθήκες της αγοράς εργασίας»

Εισηγήτριες: Βλαχοπούλου Χριστίνα ψυχοθεραπεύτρια & σύμβουλος Ψυχικής Υγείας,νΓεωργαλά Μαρία, Κοινωνιολόγος- Σύμβουλος Καριέρας Μsc Eπικοινωνίας & Πληροφορίας – GCDF.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, στην οδό Διονύσου & Μυρσίνης στην Κηφισιά.

Σκοπός της ομιλίας είναι αφενός να κινητοποιήσει και ενδυναμώσει τους παρευρισκόμενους ως προς την διαχείριση των προβλημάτων τους και πραγματοποίηση των στόχων τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και αφετέρου, να τους παρέχει την ενημέρωση για τις νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας και για το πώς ο εργαζόμενος τοποθετεί εκ νέου τον εαυτό του αποτελεσματικά μέσα σε αυτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet