Από εφοπλιστές… επαίτες!
Κοινωνία

Από εφοπλιστές… επαίτες!

Την εικόνα των Βορείων Προαστίων εν μέσω της βαθιάς κρίσης που περνά η χώρα σκιαγράφησε ο μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού Κύριλλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Μέγκα», ο μητροπολίτης δήλωσε δημόσια ότι υπάρχουν πολλοί επιφανείς κάτοικοι των Βορείων Προαστίων, βιομήχανοι, εφοπλιστές και επιχειρηματίες, που έχουν καταστραφεί οικονομικά και έχουν φτάσει στο σημείο να χτυπούν την πόρτα της Εκκλησίας, ζητώντας οικονομική βοήθεια, ακόμη και δέματα τροφίμων.

«Μπορείς να πάρεις τη βίλα μου με την πισίνα; Τη δωρίζω. Να πάρετε και τα χρέη μου». Η φράση αυτή ανήκει σε έναν από τους επιφανείς και άλλοτε κραταιούς κατοίκους της περιοχής, ο οποίος αναζήτησε βοήθεια στην Εκκλησία, σύμφωνα με τον κ. Κύριλλο.

Επίσης, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε σε έναν άλλο επιχειρηματία που τον επισκέφθηκε πρόσφατα στην Εκκλησία. «Με πήγε μπροστά σε μια αγιογραφία και μου λέει, αυτός είμαι εγώ. Ο δωρητής της αγιογραφίας. Του λέω τι θέλετε; Μου λέει τη βοήθειά σας. Και μάλιστα τον βοηθάμε οικονομικά, με δέματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet