ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ… στον Εμπορικό Σύλλογο
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ… στον Εμπορικό Σύλλογο

Με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέττας έθεσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της συνάντησης, τα αυξημένα προβλήματα που παρουσιάζει το επάγγελμα των εμπόρων, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, ενώ παρουσίασε και τις προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς, καθώς και της τόνωσης της εμπορική κίνησης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και υπογράμμισε την ανάγκη συγκεκριμένων ενεργειών για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου. Επεσήμανε, επίσης, την ανάγκη στενής συνεργασίας της δημοτικής αρχής, με τον Εμπορικό Σύλλογο και συμπλήρωσε πως είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεργασία με τη ραχοκοκαλιά, με τη σημαία της Κηφισιάς, που αποτελεί η εμπορική της αγορά.

Από τις προτάσεις που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος υπήρξε συμφωνία σε θέματα όπως είναι η αναγκαιότητα για τη συστηματική αναζήτηση χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, αλλά και η προβολή της Κηφισιάς ως μοναδικό τουριστικό προορισμό για αγορές, διασκέδαση, πολιτισμό.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει ένας ειλικρινής και συνεχής διάλογος για την επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet