«Ταξίδεψαν» το κοινό του Φεστιβάλ Κηφισιάς Π. Θαλασσινός & Α. Μπουρμά
Πολιτισμός

«Ταξίδεψαν» το κοινό του Φεστιβάλ Κηφισιάς Π. Θαλασσινός & Α. Μπουρμά

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού με τη συμμετοχή της Άννας Μπουρμά και της Νανάς Μπινοπούλου.

Οι φίλοι της Άννας Μπουρμά και του Παντελή Θαλασσινού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία υπέροχη παράσταση. Το πρώτο μέρος της συναυλίας ξεκίνησε με τα τραγούδια της Άννας Μπουρμά. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε δικά της καινούργια τραγούδια και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες του πατέρα της, γνωστού μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουρμά, όπως το «Μη γυρίσεις», τραγούδι που σιγοτραγούδησε το κοινό. Η Άννα Μπουρμά με τις εξαιρετικές ερμηνείες της στα νέα τραγούδια πρόσθεσε και ένα επιτυχημένο θεατρικό στυλ, με δύναμη και αυθορμητισμό.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ο Παντελής Θαλασσινός ταξίδεψε μελωδικά το κοινό με πολλές δικές του κι άλλες γνωστές επιτυχίες. Ερμήνευσε, όπως μόνο εκείνος ξέρει, τραγούδια από όλη την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο… ξεκινώντας από τους Λαθρεπιβάτες φτάνοντας σε μουσικά κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και σε παραδοσιακά ελληνικά και νησιώτικα τραγούδια. Τον Παντελή Θαλασσινό συνόδευσαν σε ντουέτα η Άννα Μπουρμά και η Νανά Μπινοπούλου.

Το κοινό χειροκρότησε ένθερμα τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και απήλαυσε την επιτυχημένη συναυλία.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο οικοδεσπότης πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου και δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος  καλωσόρισε τον κόσμο και προλόγισε τον Παντελή Θαλασσινό. Επίσης παραβρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος Ντέμη Αγαπάκη και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Νικολέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet