Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 20/7
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 20/7

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο), επί της οδού Τατοΐου αρ. 15, στην Κηφισιά, στον κ. Παραστατίδη Νικόλαο του Ιωάννη.
  2. Αντικατάσταση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην Λ. Κηφισιάς αρ. 236 στο όνομα της εταιρείας «GDF Ψυχαγωγία ΙΚΕ».
  3. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Φραγκοπούλου αρ. 22 & Μ. Μπότσαρη στο όνομα της εταιρείας «Γ. Τσιλιγκίρης & Σια  Ο.Ε.».
  4. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Φραγκοπούλου αρ. 19 στο όνομα της εταιρείας «Αφοι  Τσιλιγκίρη & Σια  Ε.Ε.».
  5. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 13, εντός του μουσείου Γουλανδρή, στο όνομα της εταιρείας «Π. Χριστοφιλέας & Σια Ο.Ε.»
  6. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 1-3, στο όνομα της εταιρείας «BMD Group Οικοδομικών – Τεχνικών –Τουριστικών – Μεσιτικών – Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία» και με διακριτικό τίτλο «Arch».
  7. Χορήγηση ανανέωσης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 35, στο όνομα της εταιρείας «Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίου και Εκμετάλλευσης Εστιατορίων Friday΄s Κηφισιάς Α.Ε» και με διακριτικό τίτλο «Friday΄s».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί της οδού Πύρρου, στη συμβολή της με τις οδούς Πλειάδων και Σειρήνων στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διάβασης πεζών και τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών στην οδό Χελιδονούς έμπροσθεν του αρ. 27, πριν από τη συμβολή της με την οδό Πύρρου, μεταξύ των Ο.Τ. 253 και 256 στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί των πεζοδρομίων στη συμβολή των οδών Δηληγιάννη αρ. 10 και Στροφυλίου, στο Ο.Τ. 86,  στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων στην οδό Χαρ. Τρικούπη, στη συμβολή με την οδό Φιλαδελφέως, στο ρεύμα προς Ν. Ερυθραία, στο Ο.Τ. 204 στην Κηφισιά, για την αποτροπή της παρόδιας στάθμευσης».
  12. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Σαρανταπόρου, έμπροσθεν του καταστήματος «ΒΕΝΕΤΗ» στο Ο.Τ. 349, στην Κηφισιά».
  13. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση οριοδεικτών επί της οδού Ηρώδου Αττικού, στη συμβολή με τη Λεωφόρο Κηφισίας, στην Κηφισιά, για την αποτροπή της παρόδιας στάθμευσης».
  14. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Εφαρμογή της μονοδρόμησης της οδού Διονύσου στην Κηφισιά στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρήτης και Γορτυνίας».
  15. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 313Α, στο Ο.Τ. 167 στην Κηφισιά».
  16. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Άργους, Αιγίου και Πάρνηθος στην περιοχή Αδάμες στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet