Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Δημοψήφισμα για τη δημοτική αρχή
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Δημοψήφισμα για τη δημοτική αρχή

«Δημοψήφισμα» για τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης διεξάγει, μέσω της ιστοσελίδας της, η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 με ερωτήματα αναφορικά με την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 πιστή στη διακήρυξή της, και έχοντας ως βασικό της σκοπό την αμεσότητα της εκδήλωσης γνώμης από όλους τους συμπολίτες μας, οργaνώνει ένα δημοψήφισμα στην ιστοσελίδα της με βασικό ερώτημα: Είστε ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της δημοτικής Αρχής και την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, έναν χρόνο περίπου από την ανάληψη της δημοτικής εξουσίας;

Η προσπάθειά μας αυτή σκοπό έχει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε όλοι οι πολίτες της πόλης να εκφράσουν εύκολα και αποτελεσματικά τη γνώμη τους για τα δημοτικά δρώμενα και τα προβλήματα που ως κάτοικοι αυτής της πόλης τους αφορούν. Η συμμετοχή σας στο δημοψήφισμα είναι ανώνυμη και δεν πηγάζει από καμία  αντιπολιτευτική διάθεση προς τη δημοτική Αρχή. Είναι μια προσπάθεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως η άμεση Δημοκρατία όταν εξασφαλίζεται έστω και στοιχειωδώς για όλους τους πολίτες, είναι η πεμπτουσία της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.lp2020.com και απαντήστε στις ερωτήσεις μας πολύ εύκολα και γρήγορα. Θεωρούμε πως τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα είναι πολύτιμα για όλους μας, εφόσον η ψηφοφορία γίνεται με συνέπεια, τιμιότητα και ειλικρίνεια, άρχοντες και αρχόμενοι θα έχουν την ευκαιρία για γόνιμο προβληματισμό ή αν χρειαστεί και για διορθωτικές κινήσεις της μέχρι τώρα πορείας μας.

Αυτό θα είναι πολύτιμο για όλους μας.

Αναμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας σε αυτή μας την προσπάθεια. Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet