455 παιδιά συμμετείχαν στις καλοκαιρινές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Πολιτισμός

455 παιδιά συμμετείχαν στις καλοκαιρινές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκαν -σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη- 22 εκδηλώσεις για παιδιά.

Οι εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησαν 455 μικροί φίλοι της Βιβλιοθήκης και πολλές από αυτές, οι γονείς τους, ξεκίνησαν με Καραγκιόζη και «Τα αινίγματα της Βεζυροπούλας» με τον καραγκιοζοπαίχτη Αλέξ. Οικονομίδη και ακολούθησαν δραστηριότητες χειροτεχνίας (από πηλό και ζυμάρι), φυτολογίας, βιβλίου, γραφής, εισαγωγής στο έργο σπουδαίων ζωγράφων. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες τα παιδιά έδειχναν να διασκεδάζουν καθώς δημιουργούσαν τα έργα τους. Οι εκδηλώσεις τέλειωσαν στις 23 Ιουλίου με την ψυχολόγο Φοίβη Λέκκα και τη συζήτηση που έκανε μόνο με γονείς και με θέμα το παιδί και το βιβλίο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) «Όλα τα παραπάνω δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν είχαμε πολύτιμους συμπαραστάτες τους εθελοντές-καλύτερα εθελόντριες, που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμμετοχή τους».

Ως εκ τούτου το ΚΟΙΠΑΠ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαριστούν τις κεραμίστριες Μάρω Κερασιώτη, Στ. Παπασπύρου, Τερέζα Παππά, τη δασκάλα Δεσπ. Καραβά-Μαλαβάζου, τη νηπιαγωγό Μαρία Παπανίκου, την Ελ. Μανταμά και φυσικά τον καραγκιοζοπαίχτη Αλεξ. Οικονομίδη και την ψυχολόγο Φοίβη Λέκκα.

Ραντεβού με τη Βιβλιοθήκη τον Σεπτέμβρη!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet