Με μια όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε ο «Καλοκαιρινός Παιδότοπος»
Κοινωνία

Με μια όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε ο «Καλοκαιρινός Παιδότοπος»

Μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή πραγματοποίησε ο «Καλοκαιρινός Παιδότοπος» της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 στον χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια σειρά από δρώμενα που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί που μοιράστηκαν μαζί τους μέρος του καλοκαιριού. Ο αύλειος χώρος ήταν γεμάτος από γονείς που χειροκρότησαν τους μικρούς φίλους του Καλοκαιρινού Παιδότοπου για τα παιχνίδια επί σκηνής, τις αθλητικές επιδείξεις και τα τραγούδια τους. Ο χώρος πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα ευχαρίστησης καθώς και φέτος ο «Καλοκαιρινός Παιδότοπος» έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν νέες ικανότητες και να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Την τελετή λήξης παρακολούθησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Απόστολος Κασιούρας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης.

Φέτος στον «Καλοκαιρινό Παιδότοπο» συμμετείχαν 460 παιδιά τα οποία απασχολήθηκαν δημιουργικά από τους παιδαγωγούς ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά νέων δραστηριοτήτων όπως η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων αλλά και  τα μαθήματα περιβαλλοντικής αγωγής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet