Ακόμη 50 εργαζόμενους 5μηνης σύμβασης υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ακόμη 50 εργαζόμενους 5μηνης σύμβασης υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Τη δεύτερη ομάδα των 50 εργαζομένων από τους συνολικά 179 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στον Δήμο Αμαρουσίου με πεντάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στο δημαρχείο της πόλης.

Οι νέοι εργαζόμενοι καλύπτουν διοικητικό, οικονομικό, υγειονομικό προσωπικό τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε αναλογία 20% επί του συνόλου, αλλά και εργατών γενικών καθηκόντων που θα απασχοληθούν κυρίως στην καθαριότητα.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στην «οικογένεια» του Δήμου Αμαρουσίου ως πολύτιμους συνεργάτες τονίζοντας ότι «Θέλουμε να έχουμε μία καθαρή και δημιουργική συνεργασία προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της. Σε μια εποχή που οι δήμοι είναι “αφυδατωμένοι” όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, η συμβολή σας είναι πολύτιμη στην κοινή μας προσπάθεια. Θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η σχέση αυτή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια εάν το αυτοδιοικητικό αίτημα προς την αρμόδια υπουργό για παράταση της σύμβασής σας για άλλους 5 μήνες που έχουμε καταθέσει ως ΚΕΔΕ τύχει θετικής ανταπόκρισης».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Γεώργιος Ζήκος, Ευθύμης Τσίγκας, Σπύρος Σταθούλης και ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Χρηστάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet