Ενισχύεται ο συνδυασμός του Ν. Χιωτάκη
Πολιτική

Ενισχύεται ο συνδυασμός του Ν. Χιωτάκη

Την κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς και υποψηφίου δημάρχου Νίκου Χιωτάκη αποφάσισαν, μετά τη συνάντησή τους, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΣΟΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Νέας Ερυθραίας.

Σε ανακοίνωσή τους, την οποία υπέγραψαν και παρέδωσαν στον δήμαρχο, αναφέρουν:

«Λαμβάνοντας υπόψη τον σφυγμό της κοινωνίας και σταθμίζοντας τις ανάγκες για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του μεγάλου Δήμου Κηφισιάς, εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε, δημιουργώντας ένα ευρύτατο Δημοτικό Συνδυασμό Ευθύνης και Αλληλεγγύης με τον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών».

Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία των πολιτών για τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής με αυτοδιοικητική γνώση, εμπειρία, δύναμη και θέληση για τον Δήμο Κηφισιάς που οραματιζόμαστε. Γιατί μόνο η συνεργασία και η αλληλεγγύη μπορούν να δώσουν διέξοδο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας, ειδικά αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet