Εκδήλωση από τον Α.Ο. Εκάλης
Αθλητισμός

Εκδήλωση από τον Α.Ο. Εκάλης

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκάλης, συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας, οργανώνει εορταστική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στις 18.30, στο Εντευκτήριο της Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ). Στη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί αναφέρονται και τα ακόλουθα:

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκάλης ιδρύθηκε το έτος 1994, με έδρα το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της οδού Τσαρτίλη στην Εκάλη Αττικής και διακριτικό τίτλο Ekali Basketball Club. Σχεδόν δύο δεκαετίες ο Όμιλος γράφει την ιστορία του στην ευρύτερη περιοχή. Με ιδιαίτερη αφοσίωση στα παιδιά, έχει καταφέρει να μυήσει στον αθλητισμό δύο γενιές.

Σε αυτή την αθλητική πορεία των 2 δεκαετιών, η ομάδα μπάσκετ ανδρών έχει καταφέρει να ανέβει στην Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ, ενώ όλα τα άλλα τμήματα βρίσκονται πάντα σε υψηλές θέσεις στον πίνακα βαθμολογίας των κατηγοριών όπου και ανήκουν.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των Ολυμπιακών Αθλημάτων και όχι μόνο, τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες βρίσκουν το αληθινό νόημα της άθλησης μέσα στο άθλημα της αρεσκείας τους. Ο διακριτικός τίτλος “Εkali Sports Club” είναι άρρηκτα συνυφασμένος με το αθλητικό ιδεώδες και αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στους ικανότατους αλλά και άψογα καταρτισμένους προπονητές και στις προπονήτριες. Είναι εκείνοι που όχι μόνο προπονούν-γυμνάζουν, αλλά διδάσκουν, συμβουλεύουν και βάζουν τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές στον ψυχισμό του κάθε αθλούμενου. Εκείνοι που μεταδίδουν την φλόγα της άθλησης και στους νέους και στους ενήλικες.

Γνωρίζουμε ότι η εποχή είναι δύσκολη για όλους. Γνωρίζουμε παράλληλα ότι Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε με μια δοκιμασμένη, συνταγή που περιέχει το κολοσσιαίο ιδανικό της άθλησης. Προσβλέπουμε λοιπόν σε επιθυμητούς στόχους, ποιοτικές φιλοδοξίες, αλλά και σε θετικό όραμα ελπίδας για τα 20 χρόνια που κλείνουμε το έτος 2014.

Αθλητισμός για όλους, Μαζί μας για πάντα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet