Γ. Πατούλης: “Μέτρα ασφαλείας στο Ειρηνοδικείο”
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: “Μέτρα ασφαλείας στο Ειρηνοδικείο”

Τους εργαζόμενους στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προκειμένου να ενημερωθεί εκ του σύνεγγυς για το περιστατικό που συνέβη σχετικά με την τοποθέτηση δέματος με δέκα άδεια γκαζάκια στον χώρο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία.

Ο κ. Γ. Πατούλης στη συζήτηση που διημείφθη με τη διευθύνουσα του Ειρηνοδικείου, ειρηνοδίκη Άννα Προμπονά και την προϊσταμένη Γραμματείας Μαγδαληνή Πάσιου, αλλά και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, καταδίκασε το συμβάν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αίσια κατάληξή του.

Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα και με προσωπική επιστολή του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, θα αιτηθεί τη φύλαξη του χώρου, προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για το προσωπικό.

Επιπλέον, με παρέμβαση προς τη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου θα ζητήσει να υπάρχει κατά τις ημέρες των πλειστηριασμών αστυνομικό πλήρωμα, ενώ εξετάζεται και η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη που στρέφεται ενάντια στην ασφάλεια των εργαζόμενων, όπως στην προκειμένη περίπτωση του προσωπικού του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου. Ως δημοτική αρχή θα προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το προσωπικό του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου θα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του».

Τον κ. Γ. Πατούλη συνόδευσε κατά την επίσκεψή του στο Ειρηνοδικείο ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet