Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους ΠΕΔΥ
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους ΠΕΔΥ

Συνάντηση είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης με τη διοίκηση της Μονάδας Υγείας Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας, χθες στην Αττική, των Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, με προτροπή του κ. Γ Πατούλη και την ευγενική διάθεση του υπευθύνου της Τοπικής Μονάδας Υγείας, καρδιολόγου Κωνσταντίνου Καλλικούρδη και του αναπληρωτή, Οδοντιάτρου Κώστα Καλλιγέρη.

Αντικείμενο του συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του Τοπικού ΠΕΔΥ και ειδικότερα θέματα που αφορούν στη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό, στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και ανασφάλιστων πολιτών, καθώς και στις προκλήσεις που δημιουργεί η λειτουργία του νέου φορέα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε υπογράμμισε:

«Υπήρξε ένας χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τη Διοίκηση της Τοπικής Μονάδας Υγείας για τη λειτουργία του νέου φορέα στην πόλη μας, στη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τη διάθεσή μας για αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία προς όφελος της υγείας των συμπολιτών μας και τη στήριξη των ανασφάλιστων. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση, στην οποία θα σταθούμε αγωγοί στο έργο της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet