“Τα δεδουλευμένα εδώ και τώρα!”
Κοινωνία

“Τα δεδουλευμένα εδώ και τώρα!”

Αντιπροσωπεία του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Μαρούσι και ζήτησε εξηγήσεις για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία του Δήμου Αμαρουσίου. Μετά τη συνάντηση, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ και συναδέλφων που εργάζονται στη κοινωφελή εργασία στον Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Μαρούσι διεκδικώντας άμεσα τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου.

Άποψη της υπεύθυνης του ΟΑΕΔ, με την οποία συναντήθηκε η αντιπροσωπεία, ήταν ότι για την όλη καθυστέρηση δεν ευθύνεται ο ΟΑΕΔ αλλά ο Δήμος, που καθυστέρησε να στείλει τα παρουσιολόγια, αλλά και από την απουσία του αρμόδιου υπαλλήλου που βρίσκεται σε άδεια, δεσμεύτηκε όμως ότι μέσα στις επόμενες μέρες το πρόβλημα θα διευθετηθεί.

Από τη μεριά μας δεσμευτήκαμε ότι θα τους γίνουμε εφιάλτης, θα μας βλέπουν μπροστά τους μέχρι οι εργαζόμενοι να πάρουν τα δεδουλευμένα, το πρόβλημα δεν είναι των εργαζομένων αλλά του Δήμου και του ΟΑΕΔ.

Εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε τις ευθύνες που φέρει η «φιλεργατική» διοίκηση του Δήμου που όντως καθυστέρησε να αποστείλει τα στοιχεία, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, αλλά και την κακή κατανομή των εργαζομένων στις υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εν λόγω συνάδελφοι είναι μακροχρόνιοι άνεργοι και οι δύο πολιτικές ηγεσίες, και του ΟΑΕΔ αλλά και του Δήμου, κόπτονται για τους «καημένους» τους άνεργους και τη ίδια στιγμή τους αφήνουν απλήρωτους, ανασφάλιστους, χωρίς άδειες

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους. Να απαιτήσουν και από τον Δήμο, αλλά και από τον ΟΑΕΔ, την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων, καμιά άλλη καθυστέρηση, καμιά δικαιολογία.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet