Συλλήψεις για κλοπές από οχήματα στην Κηφισιά
Κοινωνία

Συλλήψεις για κλοπές από οχήματα στην Κηφισιά

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου 2015 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς και του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 42 ετών, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν σταθμευμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο στην περιοχή.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, ο οποίος εκτελούσε πλησίον διατεταγμένη υπηρεσία, να έχουν παραβιάσει την κλειδαριά οχήματος. Στη συνέχεια, ο ανωτέρω αστυνομικός ακινητοποίησε τον 34χρονο, ενώ ο 43χρονος διέφυγε πεζός και εντοπίστηκε λίγο αργότερα, μετά από αναζητήσεις.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, οι συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο, διέπρατταν διαρρήξεις οχημάτων, παραβιάζοντας την κλειδαριά και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, από την κατ΄ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα ζευγάρι γάντια.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες δεκαέξι κλοπές από οχήματα στην Κηφισιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet