Ξεκίνησαν οι αιτήσεις μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς

Ανοίγει και φέτος τις πόρτες του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του. Για το σχολικό έτος 2015-2016 θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Γενικής Παιδείας Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η προετοιμασία των μαθητών της Γ΄ Λυκείου έχει ξεκινήσει από τους καλοκαιρινούς μήνες και συνεχίζεται από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα για τα  τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου θα ξεκινήσουν από τον μήνα Οκτώβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο, που θα λειτουργήσει και φέτος στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς απογευματινές ώρες, μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς στον αριθμό τηλεφώνου 210 6233315.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο από τους μαθητές που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι επιτυχόντες στην πρώτη σχολή της επιλογής τους.

Ο Δήμος Κηφισιάς, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που προσφέρουν τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet