Γ. Πατούλης: «Γυμνή» η υποψηφιότητα Βλάχου
Πολιτική

Γ. Πατούλης: «Γυμνή» η υποψηφιότητα Βλάχου

Με οξύ τρόπο απαντά η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στο πρόσφατο δελτίο Τύπου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Κώστα Βλάχου, με το οποίο καταφερόταν κατά του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Ο πανικός του κ. Κώστα Βλάχου όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 18ης Μαΐου μεγαλώνει κι αυτό πλέον γίνεται ορατό από τις ανακοινώσεις του. Όσο πλησιάζουμε προς τη μέρα αυτή αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι η υποψηφιότητά του είναι «γυμνή» από περιεχόμενο. Δεν έχει πρόγραμμα, γι΄ αυτό και μπαρουφολογεί διαρκώς και μας μεταθέτει για το μέλλον την αναλυτική παρουσίαση των όποιων θέσεών του. Δεν έχει υποψήφιους, γι΄ αυτό και αναβάλλει διαρκώς την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Δεν γνωρίζει την πόλη στην οποία θέλει να γίνει Δήμαρχος. Μόνον ένας άσχετος με τα τοπικά ζητήματα θα ισχυριζόταν π.χ. ότι η Διοίκηση Πατούλη κατασκεύασε μόνον έναν Παιδικό Σταθμό. Εκτός κι αν θεωρεί ο κ. Κώστας Βλάχος ότι ήταν Παιδικοί Σταθμοί τα γιαπιά που παραλάβαμε το 2007, τα οποία ήταν και κακοφτιαγμένα και πανάκριβα, αλλά και απλήρωτα από την προηγούμενη Διοίκηση. Αν αυτή είναι η αντίληψη του κ. Βλάχου για τις κοινωνικές υποδομές, αλίμονο σε αυτούς που θα τον εμπιστευτούν.

Όσον αφορά στις πλατείες που -δήθεν- δεν έχει δει, τον καλούμε στα εγκαίνια του νέου skate park και πολυχώρου αναψυχής που θα γίνουν το προσεχές Σάββατο, στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος, απέναντι από την Ήλιδα. Ένα νέο, σύγχρονο και φιλικό για τις οικογένειες και τους νέους χώρο, που παραδίδουμε στους συμπολίτες μας και ο οποίος δεν τους κόστισε ούτε ένα ευρώ.

Είναι συκοφάντης ο κ. Κώστας Βλάχος όταν μιλά για έργα – πλυντήρια στο Μαρούσι επί Διοίκησης Πατούλη. Δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο έργο στην πόλη μας. Ποιο θεωρεί έργο αχρείαστο – «έργο χωρίς λόγο» ο κ. Βλάχος, τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου, ένα έργο κόσμημα για το Μαρούσι, που δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στην πόλη και τους δημότες; Το οποίο μάλιστα ανατέθηκε με διεθνή διαγωνισμό; Αν τολμά, τον προκαλούμε να πει με στοιχεία σε ποια έργα αναφέρεται.

Όσον αφορά στο ζήτημα που θέτει σχετικά με την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη σε τηλεοπτικά μέσα, υπενθυμίζουμε-σημειώνουμε ότι η παρουσία του αυτή γίνεται όταν έχει κάτι να πει και, ταυτόχρονα, να αναδείξει με τον τρόπο αυτό την πόλη μας. Ο κ. Κώστας Βλάχος τι έχει να πει; Τι έχει να προβάλλει; Ότι είναι γιος πρώην Δημάρχου; Ότι είναι ανιψιός πρώην Αντιδημάρχου, που τα παιδιά του θείου του πρώην Αντιδημάρχου ήταν διορισμένα σε έμμισθες θέσεις Δημοτικών Επιχειρήσεων, τους είχαν ανατεθεί μεγάλες νομικές υποθέσεις και που αποκόμισαν με τον τρόπο αυτό όφελος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ; Αν θέλει να τα πει αυτά, πολύ ευχαρίστως να τον διευκολύνουμε, χρησιμοποιώντας την όποια μικρή δυνατότητα έχουμε.

Τέλος, επισημαίνουμε στον κ. Κώστα Βλάχο πως δεν θα του επιτρέψουμε να θέσει αυτός, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τους κανόνες του προεκλογικού διαλόγου. Αν εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί ψέματα και συκοφαντίες για το έργο της Διοίκησης, εμείς θα υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας -και σ’ αυτόν- πράγματα που τον ενοχλούν. Δική μας επιθυμία είναι ο διάλογος να γίνει σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων και προτάσεων, γιατί η διοίκηση Πατούλη έχει και έργο να επιδείξει, αλλά και πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet