Επίσκεψη στον μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο
Κοινωνία

Επίσκεψη στον μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο

Επίσκεψη στον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης Γιώργος Θωμάκος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Αυλήτη.

Η συνάντηση έγινε σύμφωνα με την ανακοίνωση σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιερά Μητρόπολη. Ο σεβασμιώτατος συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο για πολλά θέματα που αφορούν στην τοπική Εκκλησία αλλά και στα «βουβά» δράματα που ζουν πλέον και επιφανείς κάτοικοι των βορείων προαστίων λόγω της οικονομικής κρίσης, οι οποίοι αναζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας αλλά και του Δήμου.

Ο κ. Γ. Θωμάκος ενημέρωσε τον μητροπολίτη για το κοινωνικό πρόγραμμα του συνδυασμού τονίζοντας την ανάγκη καταγραφής των ευαίσθητων ομάδων, τη δημιουργία κοινωνικών παντοπωλείων ανά συνοικία-ενορία με τη συνεργασία της Εκκλησίας αλλά και τη διεκδίκηση προγραμμάτων (όπως ΕΣΠΑ) για τη δημιουργία παιδικών σταθμών με την αρωγή της Μητρόπολης για τις άπορες οικογένειες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον σεβασμιώτατο να εκφράζει τις ευχές του για καλή επιτυχία στον αγώνα του κ. Γ. Θωμάκου και εκείνος ευχαρίστησε τον μητροπολίτη και τόνισε πως ο Δήμος οφείλει να έχει αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet