«Κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους»
Κοινωνία

«Κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους»

Με… αιχμηρό δελτίο Τύπου απαντά η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ σε αντίστοιχη ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, τους οποίους και κατηγορεί για «εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Αναλυτικά:

«ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ»

Οι παλαιάς κοπής «συνδικαλιστές» του σωματείου εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση. Υπερασπίζονται τα «οφίτσια» τους και εγγράφουν υποθήκη για το μέλλον τους.

Προσφιλής τακτική τους η κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή προσωπικά τους συμφέροντα.

Έτσι ξιφουλκούν κατά του διοικητικού – πειθαρχικού ελέγχου σε εργαζόμενη του ΚΟΙΠΑΠ, με το πρόσχημα ότι δεν έχουν τιμωρηθεί άλλοι εργαζόμενοι στο παρελθόν. Αποκαλύπτοντας έτσι τα πραγματικά τους κίνητρα, που βέβαια δεν είναι η υπεράσπιση των εργαζομένων.

Πώς να είναι όμως; Οι περισσότεροι από αυτούς κυνηγάνε τη θέση του συνδικαλιστή, για τους δύο μήνες το χρόνο «συνδικαλιστική άδεια» και για τη δυνατότητα να μη δουλεύουν παρά ελάχιστα ή να γίνονται προϊστάμενοι.

Αυτό το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου που ευσυνείδητα εργάζονται με χαμηλές αμοιβές και μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Η Δημοτική Αρχή κατέβαλε και θα καταβάλει μέχρι τέλους, κάθε προσπάθεια για την οικονομική διάσωση του Δήμου από τη χρεοκοπία που παρέλαβε, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Ορισμένα από τα μέλη του σωματείου και γνωστοί συμφεροντολόγοι, θα είναι ψυχικά αποκομμένοι από τους εργαζόμενους και την κοινωνία, κατέχοντας τη χαμηλότερη εκτίμηση στα μάτια όλων.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΧΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet